Gratis frakt | Levering innen 1-5 virkedager
Gratis frakt | Levering innen 1-5 virkedager
Handlekurv 0

Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og personvern

GENUINT benytter informasjonskapsler og håndterer personlig informasjon om kundene våre. Informasjonskapsler er små tekstfiler som benyttes i forbindelse med de fleste nettsider. Informasjonskapslene lagres på datamaskinen/smarttelefonen/nettbrettet når du besøker en hjemmeside, og brukes i dag for å gjenkjenne enheten din neste gang du besøker siden, utarbeide statistikk, i forbindelse med optimalisering av nettsiden, samt i forbindelse med markedsføring og annonsering. I mange tilfeller er informasjonskapslene nødvendige for å levere gitte tjenester på nettsiden.

I tillegg behandler GENUINT personlige opplysninger om deg i sammenheng med blant annet gjennomføring av kjøp og i kommunikasjonssituasjoner med deg. Du har rett til innsyn i, og utlevering av, de personopplysninger vi har registrert om deg. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller er irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Du har også mulighet til å be oss slette opplysningene vi har om deg, så lenge opplysningene ikke er underlagt bokføringsloven. 

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til kontakt@genuint.no. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.

 

I hvilken sammenheng samler GENUINT inn personopplysninger?
Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har oppgitt i følgende sammenhenger:

  • Du besøker vår nettside.
  • Du har kontaktet oss gjennom e-post eller telefon. 
  • Du følger oss på sosiale medier.
  • Du har gjennomført kjøp i nettbutikken
Genuint.no vil aldri selge eller misbruke din personlige informasjon, og vil behandle informasjonen på en sikker og trygg måte. 

 

Informasjonskapsler plassert av tredjeparter:
Noen informasjonskapsler plasseres på nettsiden av andre parter - altså tredjeparter. Disse tredjepartene vil hovedsakelig kun innhente nødvendig informasjon om deg i forbindelse med gjennomføring av tjenestene som tilbys. Hos GENUINT er dette Shopify.com, som er vår nettbutikkleverandør, samt Facebook, Instagram og Google - som vi bruker i forbindelse med statistikk og annonsering.

 

Shopify:
Shopify er netthandel-plattformen vi bruker for å kunne tilby nettbutikken GENUINT og selge våre produkter. Shopify håndterer informasjon om deg i forbindelse med besøk av nettsiden, samt gjennomføring av kjøp.

Shopify Privacy Policy , Shopify Cookie Policy

  

Stripe:
Stripe brukes i forbindelse med normal betalingsgjennomføring. Når du handler med Stripe i vår nettbutikk trenger Stripe å vite hvem du er og hvor du vil ha varene dine levert. Stripe trenger potensielt å bekrefte identiteten din før kjøpet godkjennes, samt å potensielt utføre en kredittsjekk, avhengig av betalingsmetoden du velger. Stripe må også forhindre ulovlig aktivitet, som svindel og hvitvasking av penger. 

 

Facebook og Instagram:
Brukes i forbindelse med markedsføring og annonsering.

 

Google:
Gjennom Google bruker vi tjenesten Google Analytics for å føre statistikk over besøkende og for å få oversikt over hvordan nettsiden brukes. Google registrerer din atferd på siden.

Dataene vi samler inn, behandles og lagres ved hjelp av Google Analytics («Google Analytics-data»). Dataen bevares trygt og holdes konfidensielt. Disse dataene brukes til å levere og sikre Google Analytics-tjenesten samt utføre viktige operasjoner i systemet. I sjeldne tilfeller brukes de også til juridiske formål som beskrevet i Googles personvernregler.

 

Dersom du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler:
Dersom du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler, kan du avvise bruken av dem ved å endre de relevante innstillingene i nettleseren din. Å gjøre dette kan ha betydning for opplevelsen din av nettsiden, samt kjøpsopplevelsen.


Hvordan du sletter eller unngår at det plasseres informasjonskapsler avhenger av hvilken nettleser du bruker. Hvis du bruker en PC kan informasjonskapsler slettes ved å bruke snarveitastene [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Dersom dette ikke virker - eller om du for eksempel bruker en MAC - kan du klikke på lenken til nettleseren du bruker: